sâmbătă, 13 septembrie 2008

Farul Constanta - Steaua Bucuresti scor final 1-4

Steaua a facut spectacol la Constanta. Au invins cu 4-1 si au ajuns pe locul 2 in clasamentul LIGII 1 Burger la egalitate de puncte cu rivala Dinamo Bucuresti.

Goluri: Semedo (min 30), B. Stancu (min 31), J.J. Szekely (min 90), P. Kapetanos (min 91-penalty) pentru Steaua Bucuresti si D. Gosic pentru Farul Constanta in minutul 90.

VIDEO GOLURI

Semedo execută un corner din stînga careuluii, mingea nu este atinsă de nimeni - posibil "deviată" de vîntul puternic de la Constanţa - şi intră în poarta lui Curcă. O execuţie de mare clasă care aduce primul gol al partidei, în favoarea Stelei.


La numai 2 minute de la primul gol reuşit de Antonio Semedo, acesta centrează spre careul constănţenilor, o minge ce îl vizează pe Bogdan Stancu, însă mingea este atinsă de Maxim şi introdusă în poartă, devenind astfel un autogol favorabil Stelei, majorînd diferenţa la două goluri.


Kapetanos este lansat pe flancul stîng, ajunge singur cu portarul şi jucătorul grec înscrie primul său gol sub culorile Stelei cu un şut trimis peste umărul lui Curcă, fără speranţă pentru portarul constănţean.


În al 2-lea minut de prelungiri, Semedo îl angajează bine pe Kapetanos pe flancul drept, acesta pătrunde periculos în careul constănţean şi este faultat, reuşind astfel un penalty care închide tabela de marcaj în favoarea Stelei, la o diferenţă de 3 goluri, performanţă care nu a mai fost reuşită încă de pe vremea lui Protasov.

Niciun comentariu: