duminică, 14 septembrie 2008

COMUNICAT ANTENA 1 - RCS / RDS

Motivul pentru care nu puteti urmari meciurile din fotbal din divizia A sunt:
1. Operatorul dvs de cablu sau de satelit nu este dispus sa preia dreptul de difuzare pentru care Consortiul Antena1/RCS/RDS a platit la randul sau drepturile de difuzare:
2. Nu sunteţi abonat la Antena1/RCS/RDS sau nu detineti antena DigiTV. Pentru abonamente sau pentru a obtine antena puteti suna la numerele de telefon: 0314004600

Consideram ca incercarea de a transforma difuzarea meciurilor de fotbal din LIGA 1 intr-o problema politica si invinovatirea consortiului Antena1/RCS/RDS pentru situatia din acest moment ajuta doar la campania electorala a unor oameni politici, nu la rezolvarea problemei. Dorim ca acest subiect sa ramana in afara intereselor politice sau electorale.

Situatia din acest moment poate fi rezolvata, iar consortiului Antena1/RCS/RDS va face toate eforturile pentru ca toti iubitorii fotbalului sa poata urmari aceste meciuri in cel mai scurt timp.
In acest sens RCS/RDS au disponibile stocuri suficiente de antene DigiTV, acoperirea potentiala fiind de 100%.

Regretam situatia creata dar subliniem ca aceasta situatie poate fi rezolvata:
1. Prin solicitarea catre operatorul dumneavoastra de cablu sa transmita meciurile in cadrul abonamentului pe care-l aveti;
2. Prin abonarea la operatorul de cablu RCS/RDS sau prin achizitionarea unei antene de tip DigiTv

Precizam de asemenea faptul ca Antena/RCS/RDS si-a adjudecat drepturile de difuzare ale diviziei A de fotbal ca urmare a prezentarii celei mai bune oferte fata de celelalte televiziuni si operatori de cablu care au dorit sa achizitioneze difuzarea meciurilor din divizia A:

1.Antena 1/RCS/RDS - 102 de milioane de euro (cu TVA)
2.Realitatea TV si Telesport – 84, 5 de milioane de euro;
3.Dogan TV – 72,5 milioane de euro;


Consortiul Antena1-RCS/RDS
Sursa: Antena1.ro

Niciun comentariu: